Verona vs MILAN

Estimated read time 1 min read

Në ndeshjen e së dielës mes Veronës dhe Milanit është zgjedhur për të arbitruar Daniele Doveri.

Ai ka vënë drejtësi në 15 ndeshje të Veronës ku bilanci tregon dy fitore, 4 barazime dhe plot nëntë humbje.

LINK 1

LINK 2

LINK 3

You May Also Like

More From Author