Ushtria e Kosovës shënon ditën e saj, demonstrohen aftësitë dhe kapacitetet ushtarake

Estimated read time 1 min read

Ministria e Mbrojtjes dhe Forca e Sigurisë së Kosovës, me rastin e Ditës së Forcës, sot duke filluar nga ora 12:00 deri në ora 15:00 organizon “Ditën e hapur’’.

Sipas njoftimit të Ministrisë së Mbrojtjes, të gjithë qytetarët janë të mirëpritur të vizitojnë të gjitha kazermat e FSK-së, në Prishtinë, Mitrovicë, Istog, Gjilan, Prizren, Ferizaj dhe Pomozotin.

“Në këtë ditë, në Kazermën “Adem Jashari” nga ora 12:00, do të marrin pjesë edhe udhëheqësit më të lartë shtetërorë, si dhe përfaqësuesit ushtarakë e diplomatikë të vendeve partnere me mision në vendin tonë. Në të gjitha kazermat e FSK-së, në këtë ditë festive, para qytetarëve të pranishëm, do të ekspozohen dhe demonstrohen aftësitë dhe kapacitetet ushtarake të FSK-së të shoqëruara edhe me aktivitete tjera”, thuhet në njoftim.

Forca e Sigurisë së Kosovës është ushtri profesionale dhe multietnike, në shërbim të të gjithë qytetarëve të vendit pa dallim. Ejani të festojmë së bashku ditën tonë – Ditën e Forcës së Sigurisë së Kosovës.

You May Also Like

More From Author