Risto Qirijazi nga Manastiri: Nuk fshihem pas identitetit tim, jam i pastër shqiptar ortodoks

Estimated read time 1 min read

Në emisionin Happy Day në Konsullatën Shqiptare të Manastirit, Risto Qirijazi i cili është një shqiptar ortodoks tha se ai nuk ka frikë dhe nuk e fsheh identitetin e tij, siç bëjnë të tjerët.

”Krenohem që jam pjesë e familjes Kirijas, gjyshërit e mi kanë punaur me vizion për prosporitetin dhe përparimin e popullit shqiptar, e dyta un e kam djalin tim dhe nuk brengosem për tjerët ato e fshehin të tregojnë edhe identifikohen se janë shqiptar, tani më erdhi një mbesë ti shikojë varrezat e gjyshërve të tyre në Manastir dhe ishte shumë e kënaqur edhe ajo identifikohet si shqiptare ortodokse” – tha Risto Qirijaz.

You May Also Like

More From Author