Leao përgëzon talentin e ri të Milanit

Estimated read time 1 min read

Rafael Leao, sulmuesi i AC Milan, përdori Twitter-in për të uruar ‘kolegun’ e tij në Primavera të Abate Chaka Traorè, autor i një hat-trick të shkëlqyer në fitoren 2-3 ndaj Udineses: “Piccolo Chaka” dhe emoji-t e sërferit të pashmangshëm dhe atë të syve, duke dëshmuar se të dy, krahas ndarjes së rolit, një ditë mund të ndajnë edhe stilin e lojës në fushë edhe në nivele shumë të larta.

You May Also Like

More From Author