Kiara braktis Luizin në mes të natës: Nuk e duroj dot!

Estimated read time 1 min read

Falë lojës së fituar nga imitimet, Kiara kërkoi një surprizë për të dashurin e saj Luiz dhe produksioni ju dha mundësinë të kalonin netët deri në Prime-n e të martës në një dhomë ekskluzive për ta.

Por mbrëmjen e djeshme duket se Kiara është larguar në mes të natës për tu kthyer në krevatin e saj.

Gjest ky që ka gjetur të habitur Luizin pasi nuk e gjen në krevat.

Ai shkon tek ajo dhe e pyet pse është larguar, me Kiarën që i thotë se nuk duron dot gërhimën e tij.

Luizi është larguar i vetëm duke e lënë në krevatin e saj.

You May Also Like

More From Author