Po përgatiste sulme terroriste në Shqipëri, dënohet me 10 vite burg

Estimated read time 1 min read

Është dënuar me 10 vite burg Bijan Pooladrag, ish-anëtar i kampit të muxhahedinëve MEK që dyshohet për sulme terroriste në vendin tonë.

Pooladrag u dënua me 15 vite burg, por për shkak të gjykimit të shkurtuar përfitoi ulje dënimi. I dënuari ishte rekrutuar nga Garda Revolucionare e Iranit, të cilëve akuzohet se iu ka dhënë informacione për kampin në Manzë.

Bijan Pooladrag akuzohet për veprat penale “Vepra me qëllime Terroriste”, “Organizata Terroriste”, “Pjesëmarrja në veprime luftarake në një shtet të huaj” dhe “Organizimi për pjesëmarrje në veprime luftarake në një shtet të huaj”.

You May Also Like

More From Author