Bie WhatsApp, probleme në dërgimin dhe marrjen e mesazheve

Estimated read time 1 min read

Aplikacioni Whatsapp ka dalë jashtë funksioni. Mijëra përdorues kanë raportuar se kanë problem me dërgimin e mesazheve dhe marrjen e tyre.

Downdetector, një faqe interneti që gjurmon ndërprerjet në internet në të gjithë globin, ka treguar një rritje të mprehtë në numrin e përdoruesve që raportojnë ndërprerjen e WhatsApp.

Downdetector po raporton një rritje të madhe me mbi 6000 raporte në internet. Përdoruesit po ankohen se mesazhet e tyre nuk po dërgohen. Edhe kur dërgohen mesazhet, aplikacioni nuk arrin të nënvizojë statusin e dorëzimit.

You May Also Like

More From Author