Baton Haxhiu: Jam i pari që të bëhem hero nëse ka nevojë

Estimated read time 1 min read

Baton Haxhiu, gazetar ka thënë në T7 se nëse ndryshimi i gjendjes në dialog do të varej nga heronjët, ai do të bëhej heroi i parë.

Por ai thotë se gjërat nuk ndryshojnë, është dokumenti në Bashkimin Evropian që nuk mund të dalim prej tij.

Thotë se krizat mund ta shtyjnë implementimin, por më pas kthehemi aty ku ishim para krizave.

Rrjedhimisht Haxhiu shton se nuk ka nevojë për viktima e heronj për ta ndryshuar gjendjen, duke thënë se marrëveshjen duhet ta bëjmë pa heronj.

”Nuk kemi nevojë për viktima dhe heronj në këtë moment kur e dim fundin. Nëse do të duhej të isha heroi i parë që ta ndryshoja gjendjen do të isha i para që do të bëhesha hero. Ne mundemi me pas heronj plotë, por rezultati është ai dokument që është në Bashkimin Evropian nuk ndryshohet”, ka thënë Haxhiu.

You May Also Like

More From Author